ENERGIE FIT CHECK

quickscan :: korte evaluatie mogelijkheden besparing

Om kort en krachtig te horen hoe uw huidige situatie is, wat globaal bespaard kan worden en wat een volledig adviestraject betekent.

We komen bij u langs voor de Energie-Fit-Check / QuickScan en bepalen globaal uw situatie: we doorlopen uw woning, winkel of kantoor en kijken naar constructies en installaties. We overleggen, verwerken uw gegevens en sturen u een eerste inzicht over mogelijke besparingen.

* De Energie-Fit-Check  is momenteel  GRATISWe rekenen alleen voorrijdkosten, vraag naar de mogelijkheden!

Interesse in de Energie Fit Check / QuickScan?

Uw Privacy (AVG)

UW VERPLICHTE GOEDKEURING
Voor bedrijven als BESPAAR.direkt die om uw informatie vragen, is het verplicht om uw goedkeuring te vragen voor het opslaan en gebruiken van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), waarmee u nog meer privacyrechten kreeg.

WELKE GEGEVENS EN WAAROM
BESPAAR.direkt vraagt om uw naam- en adresgegevens, uw e-mailadres en/of telefoonnummer(s) en uw IBAN, uitsluitend om met u te communiceren (w.o. voor het bevestigen van afspraken, het opsturen van overzichten, bijvoorbeeld die voor afrekeningen) en voor het doen van betalingen.

INZAGE, CORRECTIE EN VERWIJDERING
Net als voorheen, geldt uw recht om te allen tijde inzage te krijgen in voornoemde gegevens, met de mogelijkheid om die te wijzigen of te verwijderen. BESPAAR.direkt biedt deze mogelijkheid via het klantmenu, door in te loggen op de website. Indien nodig, helpen wij hier uiteraard bij.

DATA PROTECTION (BEVEILIGING)
De websites en databases van BESPAAR.direkt functioneren middels hard- en software van derden in een beveiligd datacentrum. Afhankelijk van die partijen, worden deze zaken up-to-date gehouden en gehost middels SSL (Secure Socket Layer) om gegevens versleuteld, dus veilig te versturen.