Sommige adviestrajecten zijn ingewikkeld, langdurig en kostbaar.
Bij BESPAAR.direkt houden we van overzichtelijke no-nonsense: 

Om kort en krachtig te horen hoe uw huidige situatie is, wat globaal bespaard kan worden en wat een volledig adviestraject betekent.

De opname van uw pand en verwerking in de software voor uw energielabel. Maar ook basis, voor maatregelen en besparing!

Onze experts lopen al jaren rond in de energiemarkt. We weten al snel welke leverancier voor u de beste is. Snel en eenvoudig besparen!

Ons advies geeft helder aan welke investering, wanneer is terugverdiend. En dan besparen! Advieskosten zijn meestal direct terugverdiend!

Wij blijven up-to-date van de relevante zaken. We hebben jaarlijks een contactmoment, om aanpassingen voor uw situatie te bespreken.

Uw Privacy (AVG)

UW VERPLICHTE GOEDKEURING
Voor bedrijven als BESPAAR.direkt die om uw informatie vragen, is het verplicht om uw goedkeuring te vragen voor het opslaan en gebruiken van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), waarmee u nog meer privacyrechten kreeg.

WELKE GEGEVENS EN WAAROM
BESPAAR.direkt vraagt om uw naam- en adresgegevens, uw e-mailadres en/of telefoonnummer(s) en uw IBAN, uitsluitend om met u te communiceren (w.o. voor het bevestigen van afspraken, het opsturen van overzichten, bijvoorbeeld die voor afrekeningen) en voor het doen van betalingen.

INZAGE, CORRECTIE EN VERWIJDERING
Net als voorheen, geldt uw recht om te allen tijde inzage te krijgen in voornoemde gegevens, met de mogelijkheid om die te wijzigen of te verwijderen. BESPAAR.direkt biedt deze mogelijkheid via het klantmenu, door in te loggen op de website. Indien nodig, helpen wij hier uiteraard bij.

DATA PROTECTION (BEVEILIGING)
De websites en databases van BESPAAR.direkt functioneren middels hard- en software van derden in een beveiligd datacentrum. Afhankelijk van die partijen, worden deze zaken up-to-date gehouden en gehost middels SSL (Secure Socket Layer) om gegevens versleuteld, dus veilig te versturen.