Overstappen geen zin (?)

We horen het elke dag: “we zitten al jaren naar tevredenheid bij ..”. De grote, bekende leveranciers zorgen ervoor dat klanten het gevoel hebben goed te zitten. Feit is dat deze tarieven al veel te lang, veel te hoog zijn. Ze dalen nu (noodgedwongen) , maar .. te laat, te langzaam en te weinig!

ESSENT VOORBEELD

Stroom €0,47915/ kWh (all-in) =
€0,27/ kWh ex. belasting en BTW.

Gas €1,82444/ kWh (all-in) =
€1,018/ m 3 ex. belasting en BTW.

BESPAAR.direkt *

Stroom (ook alleen levering) =
0,195010/ kWh ex. belasting en BTW.

Gas (ook alleen levering) =
€0,791339/ m3 ex. belasting en BTW.

VOORKEUR VAST?

Via BESPAAR.direkt kunnen tarieven weer worden vastgezet :

6, 12 of 24 maanden? Aan u de keuze. Vraag vrijblijvende naar de opties.

* Tarief afhankelijk van contractsduur, e.d. / vastzetten voor (bijv.) 6, 12 of 24 maanden.

Lastig? Wij helpen u graag!

We rekenen uw situatie vrijblijvend door, met vaak forse besparingen

Boven plafond? Overstappen!

Als uw verbruik hoger is dan de plafonds (jaarlijks 2.900 kWh stroom en/of 1.200 m3 gas), dan is het devies: zo snel mogelijk overstappen! Reducties van 50% zijn haalbaar! Als u uw verbruik enigszins kunt plannen is ‘ dynamisch ‘ interessant, maar ook ‘ vast ‘ (12 of 24 mnd.) is weer betaalbaar.

Overstappen complex?

Alvorens de toelichting te geven .. Nee! Mensen zien veelal op tegen het ‘inlezen’: welke leveranciers zijn er, welke contracten/ tarieven? Zeker om dit elk jaar te doen. BESPAAR.direkt neemt u dit uit handen, ook voor de komende jaren. Als de keuze gemaakt is, gaat overstappen ‘geruisloos’.

benieuwd naar uw mogelijkheden?
we informeren u graag en vrijblijvend

Uw Privacy (AVG)

UW VERPLICHTE GOEDKEURING
Voor bedrijven als BESPAAR.direkt die om uw informatie vragen, is het verplicht om uw goedkeuring te vragen voor het opslaan en gebruiken van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), waarmee u nog meer privacyrechten kreeg.

WELKE GEGEVENS EN WAAROM
BESPAAR.direkt vraagt om uw naam- en adresgegevens, uw e-mailadres en/of telefoonnummer(s) en uw IBAN, uitsluitend om met u te communiceren (w.o. voor het bevestigen van afspraken, het opsturen van overzichten, bijvoorbeeld die voor afrekeningen) en voor het doen van betalingen.

INZAGE, CORRECTIE EN VERWIJDERING
Net als voorheen, geldt uw recht om te allen tijde inzage te krijgen in voornoemde gegevens, met de mogelijkheid om die te wijzigen of te verwijderen. BESPAAR.direkt biedt deze mogelijkheid via het klantmenu, door in te loggen op de website. Indien nodig, helpen wij hier uiteraard bij.

DATA PROTECTION (BEVEILIGING)
De websites en databases van BESPAAR.direkt functioneren middels hard- en software van derden in een beveiligd datacentrum. Afhankelijk van die partijen, worden deze zaken up-to-date gehouden en gehost middels SSL (Secure Socket Layer) om gegevens versleuteld, dus veilig te versturen.